Суд арештував рахунки Киви по справі Гандзюк: депутат не сплатив судовий збір

Поділитися:

Рахунки Іллі Киви заарештували щоб забезпечти сплату судового збору за позовом батька Катерини Гандзюк про захист, честі гідності. Кива безпідставно звинуватив Гандзюк в корупції, що не відповідає дійсності.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці юридичної компанії “Міллер”, яка від імені батька активістки подала позов до Киви про захист честі і гідності Катерини Гандзюк .

26 червня 2019 року Солом’янський районний суд м. Києва задовольнив позов батька Катерини Гандзюк до Іллі Киви та ТОВ «Голдберрі» про захист, честі гідності, ділової репутації та зобов`язання спростувати недостовірну інформацію, – йдеться у повідомленні.

22 квітня 2020 року на виконання рішення Солом’янського районного суду м. Києва державним виконавцем Дніпровського районного відділу ДВС у м. Києві ухвалено постанову про накладення арешту на кошти Іллі Володимировича для забезпечення сплати судового збору.

Раніше Солом’янським районним судом  Києва:

1. Визнано недостовірною інформацію, поширену 02 жовтня 2018 року Кивою І.В. в ефірі телеканалу «Еспресо. TV» наступного змісту: «Я знаю, что Гандзюк сидела на разворовывании городского бюджета».
2. Зобов`язано Киву спростувати недостовірну інформацію, шляхом повідомлення в ефірі телеканалу «Еспресо. TV» про те, що поширена інформація не відповідає дійсності.
3. Зобов’язано стягнути з Киви на користь Гандзюка Віктора Михайловича судовий збір у розмірі 1409,60 грн.

Читайте також:

• “Слуга народу” перед закриттям авіасполучення виїхав на Кіпр і досі не повернувся

• У Зеленського розповіли, як маски з “Мрії” опинилися у “Епіцентрі”

• Новим очільником податкової став Олексій Любченко: що про нього відомо